Sat. Dec 4th, 2021
Paintball-Ardian-Bujupi-Finem-Shiko-kush-LUAN-4-17-Tetor-2020-Entertainment-Show
Paintball-Ardian-Bujupi-Finem-Shiko-Kush-Luan-4-17-Tetor-2020-Entertainment-Show

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca
Kapitenë: Florjan Binaj dhe Irgen Çela
Të ftuar: Ardian Bujupi, Finem, Klodiana Shala, Arta Nitaj, Arlinda Dudaj, Adriana Matoshi
Këngëtare: Fifi

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#ShikokushLUAN#LuanaVjollca#TopChannel

By Doloris

14 thoughts on “Paintball, Ardian Bujupi & Finem, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show”

Comments are closed.